van het boeken bij de VVV Terschelling

Alle voordelen op een rijtje…

Betrouwbaar en persoonlijk advies

De VVV geeft je  betrouwbaar en persoonlijk advies. Wij vinden jouw ideale accommodatie, in een hotel, pension of vakantiehuisje. En we weten de leukte activiteiten te vinden.

20% korting op uw bootovertocht

In combinatie met een VVV-arrangement ontvang je 20% korting op de overtocht met Rederij Doeksen. Op de boot begint je vakantiegevoel. De korting geldt voor de personen op de gewone veerdienst en in bepaalde periodes. Dat is mooi meegenomen.

Gecontroleerde accommodaties 

Elk huisje hebben wij van binnen gezien, dus wij weten precies wat aan jouw wensen en eisen voldoet. Door onze goede contacten met de verhuurders is er veel mogelijk.

Ruim 100 jaar eilandkennis onder 1 dak

De VVV verzorgt al meer dan 100 jaar vakanties. Wij weten bijna alles over het eiland want wij wonen er zelf. En als we het niet weten, dan zoeken we het op! Bij de VVV vind je alle actuele informatie over verblijf, activiteiten en excursies. 

Annuleringsverzekering mogelijk

Bij alle reserveringen is een annuleringsverzekering af te sluiten. Een prettig idee om verzekerd te zijn!

Ook telefonisch bereikbaar

Alle accommodaties, arrangementen en excursies zijn direct online te boeken. Liever persoonlijker service of hulp nodig? Wij zijn 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 15.00 uur via 0562-443000. (Let wel: excursies kunnen we niet telefonisch boeken. Deze zijn in verband met betaling alleen online, aan de balie en bij verschillende aanbieders op Terschelling te boeken).

U boekt bij de
VVV Terschelling:

  • Betrouwbaar
  • 20% korting op overtocht
  • Online direct te boeken
  • 100 jaar eilandkennis
  • Annuleringsverzekering
  • Ook telefonisch bereikbaar
VVV